Besök av en svart kuk igen🌸

Idag fick jag besök av den svarte mannen med stor kuk igen. 

När han kom in genom dörren så började han kyssa mig passionerat och vilt. Han viskade , jag vill ha dig nu snygging. Sist vi knullade fick jag abstinens sa han. Vi tumlade fram till köket och han satte upp mig på köksbordet. Drog upp min kjol och stoppade sitt ansikte mellan mina lår.  Mm, så härligt det kändes. Hans tunga i min fitta. Han stönade att jag smakade gott. 

Rätt som det vart så reste han sig och drog ner byxorna. Drog några tag på kuken och spottade i handen.

Nu ska jag knulla din rosa lilla fitta. 

Mm, han kunde verkligen sin sak. Efter ett tag så satte han sig på stolen och sa kom hit rid mig. Jag grönskade honom och red. Kysste honom samtidigt sådär härligt. Han hade magiska läppar och det pirrade till ända ner i fittan när vi kysstes. 

Vi kom tillsammans och skrek högt båda två. Mm, vad härlig du är utbrast jag. 

Kände redan träningsvärken komma i låren då jag hade ridit honom länge hihi. Men det får man ta när man knullar skönt🌸