En kåt dag på nakenbadet🌸

När jag vaknade så strålade solen och det var riktigt varmt. 

Vad ska jag hitta på idag? Hmm jag funderade några minuter och sen bestämde mig för nakenbadet. Det är så skönt att slippa våta badkläder och slippa få ränder. 

Sen finns det massa kukar att titta på också hihi. 

Packade lite mat och dricka. Sen givetvis lite sexleksaker också. Nu ska det knullas. Cyklade ut till nakenbadet och tog plats i en grop. 

Hoppas någon skulle göra mig sällskap snart. 

Bestämde mig för att kolla läget och ta mig ett dopp i havet. På vägen ner så låg ett par och knullade. Det såg riktigt härligt ut. Hon stod på alla fyra och han tryckte på med hårda tag. De var ganska högljudda. 

Tog mig ett dopp och simmade lite. När jag kom upp på stranden så låg där några killar och runkade ihop i grupp.  Jag vinkade till dem och bad dem komma efter mig. 

Självklart följde de efter och snart hade jag massa händer på min kropp som jag inte kände. En tunga sög på min bröstvårta och jag kände några fingrar i fittan. En av männen stoppade in kuken i mig. Att bli knullad och omhändertagen av många män är helt underbart. 

En annan man låg på rygg och jag grönskade honom. En enorm kuk trängde in i min fitta. Sen en svart kuk i min röv. Mums så gott. 

Kände hur de sprutade långt in i mig. Sen tog nästa över så jag blev ordentligt knullad. Orgasmer fick jag men tappade räkningen hihi. 

Vilken dag alltså 🌸