En kåt rörmokare🌸

Här sitter jag naken med mina stora pattar. Snart kommer en rörmokare och jag tänkte bjuda in honom helt naken ihop om att han knullar mig sönder och samman. 

Det ringer på dörren och utanför står rörmokaren. Han ser lite paff ut när jag står där naken. Men han finner sig snabbt och frågar om han får komma in? Ja självklart svarar jag med ett stort leende. Mina läppar är målade alldeles röda och mina naglar i rött nagellack. 

Jag visar honom badrummet där läckan finns. Jag böjer mig ner och visar. Givetvis visar jag upp min härligt kåta fitta bakifrån. 

Han lägger sig ner på sidan och börjar fixa rören. Jag kan inte hålla mig så jag lägger mig ner och knäpper upp hans byxor. Mums säger jag vilken stor kuk. Smaskar som bara den på den stora styva kuken. 

Gud va skönt utbrister han. Jag sätter mig på hans ansikte och fittan djupt ner i ansiktet på honom. Han slickade jäkligt bra. Jag kom en gång redan. Sen satte jag mig på den styva kuken och började rida. Han greppade tag om mina stora pattar och sög för glatta livet. 

Sen böjde jag mig bakåt och han stönade till. Han sprutade upp i min fitta och sen hängde jag över honom. Vi kysste varandra och tittade nöjt på varann. Detta måste vi snart göra om. 

Javisst när svarade jag 🌸