Kåtisen som klippte häcken🌸

Alltså idag har varit en mysig dag. Var hos min bekant som har hus. Hade lovat att vara där när han som skulle klippa häcken kom. 

Min bekant varnade mig för honom, en riktig kåtbock. 

Spännande tänkte jag! Tänk om jag skulle råka förföra honom? Var skulle vi knulla? Kanske under det stora trädet?

När han kom blev jag helt paff! Han var riktigt snygg. Vilka tajta brallor och vilken rumpa. Han hoppade upp och ner på stegen för det var en hög häck. Efter ett tag erbjöd jag honom något svalkande. Han tackade ja till min invit. 

Vi satte oss under trädet och jag började vifta med min kjol för jag var så varm. Han tittade in under kjolen när tillfälle gavs. Jag hade inga trosor så givetvis gjorde jag detta medvetet för att få igång honom. 

Rätt som det var dök han ner under kjolen. Han kunde verkligen slicka fitta. Hela alfabetet stavade han till med sin tunga. Jag kom som aldrig förr. Min fantasi hade gått i uppfyllelse och var i verkligheten så mycket bättre. 

Ställde mig på alla fyra. Så gott att bli ordentligt knullad. Han tog mig både fittan och i analen. Höll i mitt hår och drog mig tbx till honom. 

Kåtisen sprutade på min fina rumpa🌸