Matsex med kladd🌾

AlltsĂ„ jag Ă€lskar ha med lite extra krydda i sexet. VispgrĂ€dde pĂ„ sprayflaska med jordgubbar. Nu finns till och med chokladspray som man kan spraya direkt pĂ„ mysiga delar av kroppen. 

Sen chokladsĂ„s och glass Ă€r ocksĂ„ kul. Men en gĂ„ng tog jag en Fishermans Friend i munnen samtidigt som jag sög av honom. Han sa att det blev kallt liksom pĂ„ ollonet nĂ€r jag sög. Jag har ocksĂ„ testat att ta Cava med bubblor och hĂ€llt i min mun och sen sögit av killen. 

Men en hĂ€ftig grej var nĂ€r en kille hĂ€llde Cava i min fitta. Stoppade liksom in flaskhalsen och hĂ€llde. Sen slickade han i sig Cavan. 

HĂ€ftigt nĂ€r man liksom inte vet vad som ska hĂ€nda och att man överraskar varandra. 

En annan gĂ„n överraskade jag killen jag var med en strapon. Jag tog pĂ„ mig strapon i badrummet och sen kom ut. Han blev först lite förvĂ„nad men sen upphetsad av det. Jag knullade faktiskt honom i röven ganska hĂ„rt och han sprutade som aldrig förr. 

Har du gjort nĂ„got sĂ„dĂ€r sexigt? Jag vill gĂ€rna ha tips sĂ„ jag vet vad jag ska planera in framĂ„t đŸ„°

Ring mig nu vet ja!