Midsommarafton orgasm i min kompis soffa🌸

Har precis ätit jordgubbar och glass. Rund under fötterna är jag hihi. 

Sitter här och skriver i min kompis soffa. Smeker min fitta lätt och är superkåt. Ser framför mig en ljusstake med långa vita ljus. Tar ett ljus och kör in i fittan. Åh va nice det känns. Stönar till och känner att jag är nära att komma men vill hålla mig lite till. 

Tar ett ljus till och stoppar upp i min anal. Åh så underbart skönt. 

Pullar mig med ljusen och stönar högt. 

Nu kommer jag i en våldsam orgasm. Skjuter ut ljusen så kraftig orgasmen var. Slickar av ljusen. Gud va gott jag smakar. 

Ljuvlig fitta. Nu ska jag ut och ta en snaps till så jag sätter tbx ljusen. Hoppas min kompis inte märker att jag lånat ljusen hihi. 

Ska ut och välja ut en kandidat till att knulla hela natten. 

Vad gör du denna midsommar natt?

🌸🌸🌸