Sololja på mina stora pattar🌸

Idag var det verkligen varmt och hett på min altan. Låg och solade helt naken som jag brukar. Ja , mina grannar är vana vid utsikten. 

Hade musik i öronen, låg där och sjöng med. Helt plötsligt upptäckte jag att någon smorde in mig med sololja. Jag ville inte öppna ögonen utan bara njuta. Han smorde in över mina stora pattar. Mmm sååå nice. Jag kände att jag blev kåtare och tänkte massera mig längre ner. Mina lår smorde han in och närmade sig min fitta. Han stoppade in ett finger i mig och jag stönade till högt. 

Jag öppnade ögonen och tog fram hans kuk. Började suga den. Sen sa jag knulla mig NU!

Han kunde verkligen knulla skönt. Kuken var perfekt storlek. Hans händer greppade perfekt över mina stora pattar. Åh jag var i himmelriket och orgasmerna kom på löpande band. 

Vilket härligt knull med mycket sololja🌸