Sommar knull i solen🌸

Nu är det sommar och sol äntligen. Som jag längtat att få gå i mina minimala klänningar. 

Idag har jag använt brun utan sol på mina härliga ben. Smort in dem med en härlig olja efter. Nu är jag redo att möta allas blickar. 

Just nu sitter jag på en uteservering när jag skriver detta och försöker ragga upp någon härlig kåt man. Vem ska jag välja? Han den blonda med snygg rumpa? Eller han den långa med fina ögon? Hmm svårt val. Kanske jag kan få båda? 

Sitter och fantiserar om att ha bådas kukar i mig. En riktig dubbelmacka. Såå kåt jag blir. Sen skiftas de om och tar mig i andra hålet. Vill bli helt nedsprutad av deras härliga sperma. Står på huk och bara väntar. 

Sen börjar vi om igen och de ger mig flera orgasmer. Jag är i paradiset så skönt. 

Vill verkligen bli helt sönderknullad av två heta män. 

Hej säger en röst och jag vaknar upp ur min dagdröm. Framför mig står den där sexige långa  mannen med de fina ögonen. Han erbjöd mig en drink hemma hos honom för restaurangen stängde tidigt ikväll. Självklart tackade jag ja till honom🌸