Vilken helg🌸

Vilken helg alltså så mycket härligt som hänt. Jag har fått vara med i gangbang och i trekant. Ska berätta lite mer om det här nedan. Måste bara försöka samla mig för är helt uppe i endorfiner. Blir ni också höga på sex? Jag blir hög som bara den när jag fått många orgasmer. Vilket jag verkligen fick i helgen. 

Lördagen började med att jag åkte till en polare som jag skulle hjälpa att renovera lite till. Visserligen var det bara måla väggar och piffa till. Men sånt tycker jag är enormt kul. 

Men efter vi hade gjort vad vi skulle så bjöd han på lite vin och sa att några polare till honom skulle komma över. Vi hade trevligt alla och de var supertrevliga killar. Jag började kyssa en av dem och han kysste mig tbx. Vi hånglade loss och efter ett tag så kände jag andra händer på min kropp. Någon klädde av mig. En mun på mina bröstvårtor så de blev styva. 

Fingrar på min fitta som cirkulerade och gjorde det skönt för mig. 

Härliga, underbara män som ville ha mig. Kukar fyllde alla mina hål och jag njöt verkligen fullt ut av dem. 

En orgie blev det och hela rummet luktade sex. 

Vi somnade tillsammans och dagen efter vaknade jag upp till en trekant vilket jag givetvis var med i🌸